Aktuální info k 17. ročníku konference

logo

Konference proběhne, o formě rozhodneme nejpozději v úterý 8. 9. 2020 dopoledne

Jak jsme již avizovali v polovině srpna, 17. ročník konference Počítač ve škole proběhne. Organizátoři již mají připraveny konferenční materiály, sborníky i avizované dárky pro registrované účastníky. Vzhledem k aktuální situaci zveřejníme nejpozději v úterý 8. 9. 2020 dopoledne, jakou formou konference proběhne. Přihlášky zůstávají v platnosti pro prezenční i případnou online variantu.

Jak to bude s konferenčními materiály?

Konferenční sborník, firemní materiály i slíbený dárek (IoT meteostanice v hodnotě přes 700 Kč) obdrží všichni přihlášení účastníci (prezenčně nebo poštou v případě online formy konference).

Jak to bude s konferenčním poplatkem?

Faktury pro zaplacení konferenčního poplatku byly rozeslány přihlášeným účastníkům (případně obdržíte v nejbližších dnech). V případě konání konference online obdrží všichni přihlášení účastníci z řad pedagogů slevu ve výši 10–15 % na další ročník konference (dle výše zaplaceného konferenčního poplatku).

Stále přijímáme příspěvky do elektronického sborníku konference

Připomínáme, že nám stále můžete posílat příspěvky do elektronického sborníku konference. Více info pro autory příspěvků najdete v sekci Pro autory.