Zahájeno přihlašování na workshopy

register

Zahajujeme registraci na workshopy, které budou probíhat v počítačových učebnách a dalších vybraných učebnách, jejichž kapacita je omezená. Elektronická registrace bude možná do naplnění kapacity daného workshopu.

Workshopy probíhají paralelně s dalšími vystoupeními, proto si před přihlašováním důkladně prostudujte program konference a přihlašujte se pouze v případě, že jste si zcela jisti, že daný workshop navštívíte. Pokud si návštěvu rozmyslíte, pak se také prosím odhlaste.

V případě, že se workshop bude konat v počítačové učebně, má prvních cca 25 přihlášených nárok na místo u PCDěkujeme všem, že toto pravidlo budete respektovat. Maximální limit je nastaven u většiny workshopů cca o 5 osob vyšší, protože někteří účastníci využívají na workshopech vlastní mobilní zařízení.

Jak se registrovat na workshop?

a) Sestavili jste si už vlastní program na webu? Pak jednoduše přímo odtud (Můj účet – záložka Můj program – ikona se šipkou u příslušného workshopu (nad nápisem Nutná registrace)

b) Ještě nemáte sestavený vlastní program? Pak postupujte takto:

Menu Program/Detailní program – ikona se šipkou u příslušného workshopu (nad nápisem Nutná registrace). Současně si vybraný workshop můžete přidat do vašeho programu.

Pokud jste v daném časovém slotu již na nějaký workshop přihlášeni, nabídka registrace se vám u dalších workshopů v totožném čase již nezobrazí!

Kde najdu přehled svých registrací na workshopy?

Záhlaví webu – odkaz Můj účet – záložka Mé registrace.

Jak se odhlásím z workshopu?

Záhlaví webu – odkaz Můj účet – záložka Mé registrace – sloupec Editace – rozbalovací nabídka – Delete.

Kde najdu svůj sestavený program?

Záhlaví webu – odkaz Můj účet – záložka Můj program.