MORAVIA Education - Komplexní řešení pro školy

Prezentující/autoři

Typ příspěvku

Abstrakt

Také letos přichází MŠMT v rámci Národního plánu obnovy s finanční podporou pro pořízení digitálních učebních pomůcek využitelných pro rozvoj informatického myšlení žáků a jejich digitálních kompetencí potřebných ve 21. století.

Nevíte si rady, jak získané prostředky co nejlépe využít?

Přijďte se inspirovat na náš stánek, kde vám poradíme s výběrem a využitím produktů ve výuce a některé z nich si můžete sami vyzkoušet. Díky mnohaletým zkušenostem v tomto oboru dokážeme každé škole navrhnout řešení na míru včetně zaškolení, nebo dodat kompletní multimediální učebnu na klíč.

V našem portfoliu najdete interaktivní roboty pro všechny věkové kategorie od krokových robotů (například od firmy TTS a matatalab) přes blokově programovatelné roboty (intelino Smart Train, Wonder Workshop) až po modulárního robota Fable od Shape Robotics, kterého lze programovat v jazyce Python. Dále nabízíme AR & VR vybavení, 3D tiskárny a skenery a spoustu dalších produktů. Příjdte si je k nám vyzkoušet!

Přesvědčte se, že velkou část učebních pomůcek nemusíte využívat pouze v hodinách informatiky, ale můžete zcela snadno propojit výuku programování s celou řadou dalších předmětů jako je matematika, přírodopis, český a anglický jazyk atd.

Stupeň školy

Vzdělávací oblast