Zahájeno přihlašování na workshopy

register

Zahajujeme registraci na workshopy, které budou probíhat v počítačových učebnách a dalších vybraných učebnách, jejichž kapacita je omezená. Elektronická registrace bude možná do naplnění kapacity daného workshopu.

Workshopy probíhají paralelně s dalšími vystoupeními, proto si před přihlašováním důkladně prostudujte program konference a přihlašujte se pouze v případě, že jste si zcela jisti, že daný workshop navštívíte. Pokud si návštěvu rozmyslíte, pak se také prosím odhlaste.

V případě, že se workshop bude konat v počítačové učebně, má prvních cca 25 přihlášených nárok na místo u PCDěkujeme všem, že toto pravidlo budete respektovat. Maximální limit je nastaven u většiny workshopů cca o 5 osob vyšší, protože někteří účastníci využívají na workshopech vlastní mobilní zařízení.

U workshopů v kamionu Fablab Experience je nastaven limit 15 osob, neregistrovaní nebudou do kamionu vpuštěni.

Jak se registrovat na workshop?

Nejprve se musíte na webu konference přihlásit vaším uživatelským účtem.

Menu Program/Detailní program – ikona se šipkou u příslušného workshopu (nad nápisem Nutná registrace). Současně si vybraný workshop můžete přidat do vašeho programu.

Pokud jste v daném časovém slotu již na nějaký workshop přihlášeni, nabídka registrace se vám u dalších workshopů v totožném čase již nezobrazí!

Kde najdu přehled svých registrací na workshopy?

Záhlaví webu – odkaz Můj účet – záložka Mé registrace.

Jak se odhlásím z workshopu?

Záhlaví webu – odkaz Můj účet – záložka Mé registrace – sloupec Editace – rozbalovací nabídka – Delete.

Kde najdu svůj sestavený program?

Záhlaví webu – odkaz Můj účet – záložka Můj program.