Pomůžeme vám uchopit Informatiku 21

Prezentující/autoři

Typ příspěvku

Pomůžeme vám uchopit Informatiku 21
Abstrakt

Informatika je perspektivní obor budoucnosti, který se neustále vyvíjí a posouvá dopředu. Unicorn jako renomovaná evropská společnost poskytující ty největší informační systémy a řešení z oblasti informačních technologií má v tomto oboru více než 30 let zkušeností. O své zkušenosti se s vámi rádi podělíme.

Pro Unicorn je dlouhodobě klíčová oblast vzdělávání. Vysoká škola Unicorn University (unicornuniversity.net) nabízí bakalářské a magisterské obory v oblasti informačních technologií, datové analýzy a businessu. Jako jedna z prvních vysokých škol v ČR máme akreditaci k plně distančnímu vzdělávání. Své zkušenosti a výukové nástroje nabízíme dál. Spolupracujeme se středními školami na různých projektech, pořádáme kurzy programování pro děti (wecancode.cz). V rámci nakladatelství Unicorn Publishing poskytujeme naše výukové materiály online (unicornpublishing.net). Spolu s učiteli a odborníky z praxe vytváříme vzdělávací kurzy Red Monster, které pomáhají s učením v České republice (redmonster.cz) i na Slovensku (redmonster.sk). V neposlední řadě školám nabízíme školní informační systém Edookit (edookit.cz), který vznikl ve spolupráci s učiteli a nejen, že propojuje školu s rodinou, ale nahrazuje rovnou několik dokumentů. Už není potřeba třídnice, žákovská knížka, suplovací arch, katalogový list, žádné seznamy, poučení nebo výzvy k podpisům či jiné písemnosti.

V rámci úvodní přednášky naše aktivity krátce představíme. U našeho stánku a zejména při jednotlivých workshopech vám pak rádi zodpovíme dotazy, seznámíme vás s dalšími podrobnostmi a domluvíme se, s čím konkrétně vám můžeme na vaší škole pomoci.

Instrukce BYOD
Vystoupení na hlavním pódiu první den konference.

Stupeň školy

Vzdělávací oblast

Prezentace
Příloha Velikost
Pomůžeme vám uchopit Informatiku 21 9.74 MB