Zonepi Research s.r.o.

Prezentující/autoři

Typ příspěvku

Produkty prezentované Zonepi Research s.r.o. - xTool S1, MODI, xMaker
Abstrakt

Společnost Zonepi Research s.r.o. se zaměřuje na vzdělávací aktivity s důrazem na STEM obory, konkrétně robotiku a elektrotechniku. Zajišťuje v této oblasti podporu školám, například formou školení pro učitele, workshopů či projektových dní pro žáky nebo materiálů pro výuku. Kromě vzdělávací činnosti spolupracuje se školami na technickém zajištění jejich výuky informatiky, dodává výukové sady robotů, elektrotechnických stavebnic a další technické příslušenství. Společnost klade důraz na individuální potřeby zákazníků (škol, učitelů, žáků) a poskytuje jim ucelený balíček vybavení s následným proškolením podle jejich konkrétních potřeb.
 

Pro letošní konferenci jsme pro vás na stánku připravili sestavu tří inovativních nástrojů, které ukazují trend v současném STEM vzdělávání ve světě.

xTool S1 Laser Cutter

xTool S1 přestavuje revoluční zážitek do výuky s praktickým využitím laserového paprsku. Tento uzavřený laserový řezací stroj s diodou kombinuje ohromující přesnost a neuvěřitelnou rychlost, díky výkonu 40 W. Jeho výkon umožňuje práci se širokým množstvím materiálů a takřka neomezené možnosti pro kreativce. Pro školní prostředí je klíčovou výhodou bezpečnostní výbava stroje, zahrnující zabarvené sklo ochranného víka, která umožňuje sledovat práci laseru bez obav poškození zraku.
 

Těšíme se na setkání s vámi na našem stánku. Buďte součástí inovace!

Stupeň školy

Vzdělávací oblast