Learniga Pro s.r.o.

Typ příspěvku

Learniga Pro s.r.o.
Abstrakt

Na našem stánku objevíte, jak Learniga může transformovat vzdělávací proces ve vaší škole. S Learniga Animačním studiem mohou učitelé se žáky snadno vytvářet animované filmy, což otevírá nové cesty kreativity ve výuce. Máme připraveny kurzy pro učitele a správce, které jsou speciálně navrženy pro rozvoj dovedností v oblasti ICT a efektivního využívání digitálních nástrojů ve školním prostředí. Naše projektové dny jsou ideální pro školy, které chtějí se žáky zažít praktické a interaktivní vyučovací metody, zatímco naše krizová ICT linka poskytuje neocenitelnou podporu pro řešení technických výzev.

Zvláštní pozornost si zaslouží Peklostroj. Sofistikovaný nástroj pro testování připravenosti organizací na phishingové útoky. Umožní vám identifikovat potenciální slabiny v digitální gramotnosti a kybernetické bezpečnosti. A to je klíčové pro ochranu před stále sílícími online hrozbami.

Každý, kdo se u nás zastaví a prohodí s námi několik slov, získá nejen cenné informace, ale také hodnotný dárek, který podpoří další rozvoj digitálních dovedností. Připojte se k nám a zjistěte, jak můžeme společně pracovat na vytvoření bezpečnějšího a kreativnějšího vzdělávacího prostředí.

Máme překvapení! Připravili jsme pro vás speciální dárek, který vám zpříjemní každý den v roce - náš originální kalendář/poster. Nenechte si ujít tuto příležitost a přijďte za námi...

 

Stupeň školy

Vzdělávací oblast