Learniga Animační studio: Od teorie k tvorbě

Typ příspěvku

Learniga Animační studio
Abstrakt

Přinášíme učitelům základních a středních škol praktický workshop "Learniga Animační studio: Od teorie k tvorbě", který otevírá dveře do světa animovaného vyprávění. Účastníci se nejen seznámí s tajemstvím tvorby animovaných příběhů, ale také se aktivně naučí tři základní animační techniky - od tradiční ručně kreslené animace, přes ploškovou animaci, až po stop-motion. Nabízíme přímou cestu k začlenění těchto technik do vyučovacích plánů, s důrazem na praktické využití a kreativní vyjádření žáků.

Tento interaktivní workshop je navržen tak, aby podpořil týmovou práci, rozvíjel kreativitu a umožnil vám vyprávět příběhy novým, inovativním způsobem. Je ideální pro učitele, kteří chtějí oživit své hodiny a zapojit žáky pomocí technologie a umění. Získáte praktické dovednosti pro okamžitou aplikace ve vašich hodinách.

Místa jsou omezená, tak neváhejte a rezervujte si své místo ještě dnes! Přidejte se k nám a objevte, jak animace může obohatit vaše vyučování a inspirovat vaše žáky k nekonečné kreativitě. Přihlaste se nyní a staňte se průkopníky v začleňování animace do vzdělávacího procesu!

 

Stupeň školy

Vzdělávací oblast