Dotyková obrazovka Newline jako obrovský tablet v srdci učebny

Prezentující/autoři

Typ příspěvku

Abstrakt

Interaktivním tabulím už s konečnou platností odzvonilo a jejich nákup již nedává žádný smysl, a to ani finanční. S poklesem cen dotykových obrazovek nastala situace, kdy školy již neobnovují dosloužilé projektory a tabule, ale rovnou přecházení na tuto novou technologii. S obrazovkami Newline je práce mnohem jednodušší, spolehlivější a přináší více variant instalace a dalšího rozšíření.

Dotykové obrazovky Newline je možné připojit k počítači a používat je stejně jako "lepší" interaktivní tabuli. Větší smysl však dává změnit pohled a využít nových možností tohoto "obrovského tabletu" s integrovanou aplikací školní tabule, přístupem k internetu, bezdrátovým připojením, výkonným ozvučením a spoustou dalších na výuku zaměřených vlastností.

A pokud to má být tablet, tak musí umožňovat stahovat aplikace z oficiálního obchodu, a právě to Newline Lyra PRO umí! Díky Google EDLA certifikaci si přímo do obrazovky stáhnete vaše oblíbené zdroje. Periodickou tabulku, 3D model motoru, test slovní zásoby či graf z Geogebra tak můžete mít k dispozici na jediné kliknutí!

Ostatně přijďte se přesvědčit a uvidíte!

Stupeň školy

Vzdělávací oblast