Dotyková obrazovka ActivPanel jako místo, kde se vše potkává. Nyní společně se zcela novou tvůrčí aplikací Explain Everything.

Prezentující/autoři

Typ příspěvku

Abstrakt

Dotykové obrazovky ActivPanel plynule navazují na koncepci již morálně zastaralých interaktivních tabulí ActivBoard, které již více než 20 let kvalitně slouží v našich školách. Přijďte se podívat, jak tento na vzdělávání 100% specializovaný výrobce posouvá své výukové technologie a evolučně přizpůsobuje jejich vlastnosti současným požadavkům na moderní výuku.

Na semináři si ukážeme, v čem se dotykové obrazovky interaktivním tabulím podobají a v čem se liší. Při představení se zaměříme na praktické využití v jednotlivých fázích hodiny a předvedeme si, jak jednoduchá práce na tomto "velkém tabletu" je.

Mezi klíčové a nepřekonatelné vlastnosti obrazovek ActivPanel patří pokročilé přihlašování uživatelů. Každý učitel může mít nastaven vlastní individuální profil, který s ním "cestuje" z třídy do třídy. V každém okamžiku se tak vyučující nachází ve svém známém prostředí a má k dispozici všechny své materiály! K přihlášení přitom potřebuje jen stávající přístup ke svému Microsoft či Google účtu!

A to nejlepší nakonec! Nově je součástí dotykových obrazovek ActivPanel 9 tvůrčí aplikace Explain Everything. Na rozdíl od učiteli oceňovaného autorského nástroje ActivInspire, který mnozí znáte, a který je stále součástí dodávky, umožňuje si hodinu nejen předem připravit, ale je jako stvořená pro vytváření interaktivního obsahu na nekonečné multimediální ploše přímo před očima žáků. Budete překvapeni, jaká "kouzla" a jak jednoduše s tímto nástrojem svedete.

 

 

Stupeň školy

Vzdělávací oblast