Zábavná výuka programování a digitálních kompetencí s Ylands EDU (středa dopoledne)

Prezentující/autoři

Typ příspěvku

Ylands EDU logo
Abstrakt

Přednáška představí možnosti zábavné výuky programování a digitálních kompetencí v podobě aplikace Ylands EDU. Od hotových lekcí pro výuku  programování a nové informatiky, až po neomezené možnosti editoru, ve kterém žáci mohou budovat své vlastní zážitky.

Ylands EDU z dílny českého herního studia Bohemia Interactive se sice nachází ve fázi testování, ale už si ji oblíbily žáci a studenti z desítek českých škol. Zástupci firmy předvedou úvod do aplikace a zprostředkují dosavadní způsoby využití na českých školách.
 

 

Více o Ylands EDU
Učte žáky programovat skrze budovatelské a herní zážitky. Ylands EDU je zábavná aplikace pro blokové programování, která je ideální pro výuku informatiky, programování, ale také klíčových digitálních kompetencí v dalších předmětech.

Hotové hravé lekce s živým skriptováním, trojrozměrný sandbox svět s neomezenými možnostmi tvorby a blokové programování umožní žákům budovat zábavné zážitky, které žáky nadchnou pro výuku informatiky i dalších předmětů.

Stavte se za námi na stánek a vyzkoušejte si, jak může vypadat výuka informatiky a digitálních kompetencí podle nových osnov.

Pomůcka je určená základním školám, gymnáziím i středním školám. Její beta verzi si může každý bezplatně vyzkoušet a otestovat se svými žáky. Zázemí české firmy vám umožňuje zapojit se do vývoje pomůcky, kterou vaši žáci budou milovat.

 

https://edu.ylands.com

https://edu.ylands.com/ylands-edu-alfa-verze

 

Ylands EDU - postavičky

 

Instrukce BYOD
Účastníci budou mít možnost si svým mobilem naskenovat QR kód, kterým se mohou snadno zaregistrovat k bezplatnému otestování aplikace.

Stupeň školy

Vzdělávací oblast