Ylands EDU: Programovací 3D hra

Typ příspěvku

Abstrakt

Učte žáky programovat skrze budovatelské a herní zážitky. Ylands EDU je zábavná aplikace pro blokové programování, která je ideální pro výuku informatiky, programování, ale také klíčových digitálních kompetencí v dalších předmětech.

Hotové hravé lekce s živým skriptováním, trojrozměrný sandbox svět s neomezenými možnostmi tvorby a blokové programování umožní žákům budovat zábavné zážitky, které žáky nadchnou pro výuku informatiky i dalších předmětů.

Stavte se za námi na stánek a vyzkoušejte si, jak může vypadat výuka informatiky a digitálních kompetencí podle nových osnov.

Pomůcka je určená základním školám, gymnáziím i středním školám. Její beta verzi si může každý bezplatně vyzkoušet a otestovat se svými žáky. Zázemí české firmy vám umožňuje zapojit se do vývoje pomůcky, kterou vaši žáci budou milovat.

 

https://edu.ylands.com

https://edu.ylands.com/ylands-edu-alfa-verze

 

Co je Ylands EDU? 

Trojrozměrná aplikace pro zábavnou výuku programování, nové informatiky a digitálních kompetencí ve školách a knihovnách.

Kolik Ylands EDU stojí?

Ylands EDU je v rámci beta testování zdarma pro všechny druhy vzdělávacích institucí.

Kdo může Ylands EDU využívat?

Kdokoli, kdo se chce naučit základy programování hravou formou a má přístup k notebooku nebo PC.

Jak Ylands EDU získat?

Zaregistrujte se na https://edu.ylands.com/registrace a my vám rádi zašleme odkaz ke stažení, tutoriály další informace.


Kdy začít používat Ylands EDU?

Ylands EDU je vhodný jak pro úplné začátečníky, tak pokročilé. Učitel nemusí být žádný IT guru - žáci si hru osvojí úplně sami.

Kde získat víc informací o Ylands EDU?

https://edu.ylands.com

Jaká je technická podpora Ylands EDU?

Ylands EDU je český produkt vyvíjený v Praze, takže nabízí rychlou technickou podporu a zároveň bere připomínky uživatelů a rychle je přetváří v obsah v rámci tohoto edukačního nástroje.

Jaké jsou k dispozici materiály pro výuku Ylands EDU?

Aplikace má hotové lekce a vznikají další materiály jako manuály. Uživatelé mají možnost se přihlásit na webináře s ukázkami učitelů.

 

 

 

Ylands EDU titulní fotka - postavičky ve hře

Stupeň školy

Vzdělávací oblast