Vzdělávání 4.0: Připravíme děti na budoucnost! - Unicorn

Typ příspěvku

Abstrakt

Navštivte stánek společnosti Unicorn, kde představujeme náš unikátní koncept Vzdělávání 4.0. Nabízíme all-unclusive pro školy a přinášíme všechny klíčové prvky školy 21. století na jednom místě. Díky nejnovějším technologiím pomáhá školám být efektivní, snížit náklady a učit moderním způsobem. Ukážeme vám, jak zpestřit výuku prostřednictvím online kurzů Red Monster (redmonster.cz), digitálním materiálům, školením nebo projektovým dnů.

Povíme vám více o kurzech programování pro děti i pro učitele (wecancode.cz). Seznámíme vás se základy algoritmizace v podobě Ozobotů, Micro:bitů či programování ve Scratchi. Také se ale můžete zaměřit na složitější programování, jako je programování webových stránek (HTML + JavaScript) a webových aplikací (Node.js + databáze). 

Přijďte prozkoumat školní informační systém Edookit (edookit.cz), který vaší škole ulehčí administrativu. Vše od třídnice, přes materiály pro žáky až po komunikaci s rodiči naleznete na jednom místě. Zastavte se u nás na stánku, rádi vám vše ukážeme, zodpovíme vaše dotazy a domluvíme se, s čím konkrétně vám můžeme na vaší škole pomoci.

Stupeň školy

Vzdělávací oblast