Zavedení příběhového obsahu pro rozvoj dovedností pomocí EdTech do českých škol (Introducing story-based skills-development content with EdTech to Czech schools)

Prezentující/autoři

Typ příspěvku

Abstrakt

Increasing number of schools in Europe procured EdTech such as 3D printers, unfortunately most of the technology is either not used or just used for a tool to learn 3D Printing. The curricula of Maker’s Red Box are used in schools in 25 different countries and develop 19 different skills needed for the labour market of the future. They enable an average teacher, in terms of technology knowledge, to engage in a meaningful way with the children, make the classes more interesting and through story-based Project to guide them as a facilitator in exciting 32 hours of skills development. Maker’s Red Box helps you turn students into active learners and STEM labs into inspiring learning spaces. It positions your school as the frontrunner in your municipality, by offering unique skills development material, enhancing both digital and soft skills.

Moreover, Maker’s Red Box enables teacher to upgrade their skills and understand better simple programming, designing, 3D printing and instill new energy in their subject once more.

At our stand you will find out how to employ Design Thinking and enable children to approach complex problem-solving in designing their City of the Future or spearheading the Mission to Mars in the Green Engineers curriculum. You will see how best to start employing the 3D printer in your school not just for printing objects, but really using it for educational purposes. You can choose to use the curricula in after-school clubs or during the classes.

Come and join us!

 

Stále více škol v Evropě si pořizuje EdTech, jako jsou 3D tiskárny, bohužel většina těchto technologií se buď nevyužívá, nebo slouží pouze jako nástroj pro výuku 3D tisku. Výukové programy Maker's Red Box se používají ve školách v 25 různých zemích a rozvíjejí 19 různých dovedností potřebných pro trh práce budoucnosti. Umožňují průměrnému učiteli, pokud jde o znalosti technologií, smysluplně se zapojit do práce s dětmi, učinit hodiny zajímavějšími a prostřednictvím příběhově založeného Projektu je vést jako facilitátor v napínavých 32 hodinách rozvoje dovedností. Maker's Red Box vám pomůže proměnit studenty v aktivní žáky a laboratoře STEM v inspirativní výukové prostory. Postaví vaši školu do čela ve vaší obci tím, že nabídne jedinečné materiály pro rozvoj dovedností, které posilují digitální i měkké dovednosti.

Maker's Red Box navíc umožňuje učitelům vylepšit si své dovednosti a lépe porozumět jednoduchému programování, navrhování, 3D tisku a vdechnout svému předmětu opět novou energii.

Na našem stánku se dozvíte, jak využít Design Thinking a umožnit dětem přistupovat ke komplexnímu řešení problémů při navrhování svého města budoucnosti nebo vedení mise na Mars v rámci učebního plánu Green Engineers. Uvidíte, jak nejlépe začít využívat 3D tiskárnu ve vaší škole nejen k tisku předmětů, ale jak ji skutečně využít pro vzdělávací účely. Můžete se rozhodnout, zda ji využijete v rámci výukových programů v mimoškolních kroužcích nebo během vyučování.

Přijďte a připojte se k nám!

(Prezentuje Mihailovski Ljupcho, Maker´s Red Box)

Stupeň školy

Vzdělávací oblast