Kontrola přihlášek a potvrzení registrace na konferenci

logo

Jak jsme vás již informovali, konference Počítač ve škole se uskuteční v novém termínu 17. až 19. září 2020. Proběhne v tradičním formátu, hlavní programové bloky i další plánované aktivity zůstávají v platnosti. Pro každého z vás už máme také připravený dárek – malou IoT meteostanici.

V platnosti zůstávají také vaše registrace na konferenci, pouze bude nutné jejich opětovní potvrzení. Jak na to? Zobrazte si váš registrační formulář (mail s přímým odkazem by vám měl dorazit) a důkladně zkontrolujte veškeré údaje. Budete-li chtít, můžete provést jakoukoli změnu (např. v rezervaci stravy, ubytování). Na konci registračního formuláře najdete zaškrtávací políčko „Potvrzení registrace“, jeho vyplněním jste závazně přihlášeni.

Nemůžete se konference zúčastnit? Nevadí, rádi vás uvidíme v příštím roce. Svou registraci zrušíte tlačítkem „Smazat“, které najdete také na konci registračního formuláře.

Vystupujete na konferenci s přednáškou nebo workshopem? Také jejich anotace si můžete zkontrolovat a podle potřeby upravit (po přihlášení na web konference v sekci Můj účet/Mé příspěvky).

A nyní to nejdůležitější, výše uvedené akce je třeba provést do 30. června 2020. Faktury k uhrazení konferenčního poplatku budou odesílány ve druhé polovině srpna.

 

Těšíme se na setkání s vámi v září 2020.

Organizační tým konference